Kies je fitness activiteit en doe direct mee!

Werk aan een fit en weerbaar lichaam.

4 weken stretch programma

Train de komende 4 weken op lenigheid, flexibiliteit en mobiliteit. Wij leggen je de verschillende streches uit en geven aan wat er vaak goed of fout gaat. Het doel is om aan het einde van de 4 weken net iets leniger en flexibeler te worden. Doe je mee?

4 weken EMOM programma

EMOM staat voor ‘Every Minute On the Minute’. Kort gezegd komt het er op neer dat je een training/workout doet met verschillende oefeningen en de sets of rondes van de oefeningen van je workout op de minuut start.

Morning routine / Kom van je stoel

Start je dag heerlijk fit en energiek met onze morning routine of blijf ook tijdens het thuiswerken in beweging met de 'kom van je stoel' workouts. De workouts duren niet langer dan 15 minuutjes. Daarna kun je er weer de hele dag tegenaan!

Workouts

De workouts zijn speciaal samengesteld door onze coaches en worden dagelijks aangevuld voor de juiste afwisseling. De workouts zijn in pdf formaat en makkelijk te bekijken op je telefoon, tablet of laptop. Uiteraard kun je ze ook uitprinten.

Challenges

Doe samen met ons mee met onze challenges. Kort en uitdagend. Alles om je dag fit en energiek te starten of te eindigen. De trainingen en challenges zijn direct mee te doen. Met een handige uitleg en aftelklok weet jij precies wat je moet doen. De trainingen zijn geschikt voor ieder niveau.

Tabata

Een Tabata is een vorm van HIIT-training (High Intensity Interval Training) waar je in korte intervallen oefeningen uitvoert op een hoog tempo. Je probeert in 20 seconden zoveel mogelijk herhalingen van een bepaalde oefening te doen. Vervolgens heb je 10 seconden rust. Dit herhaal je acht keer dus in totaal 4 minuten.